P2000 brandweer monitorDatum melding: 22-11-17 - Tijdstip melding: 18:02:01 - Situatie: PRIORITEIT 1
Hulpverlening Voertuig Letsel Aaltenseweg - N818 Dames Jolinkweg Varsseveld ( Politie Pers Info )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Cosmic Debriz te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

Cosmic Debriz bij LIVE@IDEAAL
Datum: 22-11-2017
Aanvang: 00:00 uur
Band: Cosmic Debriz

Meer informatie...
Cosmic Debriz is een band wat post wave rock speelt en bestaat sinds 2011. Waarbij gitaar,bas, en drums als bakstenen gestapeld worden, met samples als verbindend cement.
Crazyhabits bij LIVE@IDEAAL
Datum: 29-11-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Crazyhabits

Meer informatie...
De Dierense rockformatie Crazyhabits in 2008 opgericht. De band speelt uitsluitend eigen nummers, Crazyhabits heeft inmiddels de landelijke tv gehaald en wist in 2014 het programma The Hit op RTL 5 te winnen.
Siberia bij LIVE@IDEAAL
Datum: 6-12-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Siberia

Meer informatie...
De muziek van Siberia heeft een onmiskenbare eigen sfeer! Vol en romig, van rauwe scheurende gitaren met donkere randen tot wat gevoeliger hartenkreet.Live wordt het publiek getrakteerd op een strakke, originele sound en de fijne sfeer die de band op het podium neerzet!
MoonYard bij LIVE@IDEAAL
Datum: 13-12-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: MoonYard

Meer informatie...
Het geluid van de band doet denken aan The Band, The Allman Brothers, Little Feat en Stephen Stills. Toch is het vooral de eigen sound, die MoonYard na jaren samen spelen heeft weten te creren, wat het meest herkenbaar is geworden!
Full Circle bij LIVE@IDEAAL
Datum: 20-12-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Full Circle

Meer informatie...
Zoals de naam al zegt de cirkel is weer rond, een enthousiaste groep van ervaren muzikanten en zangers staan weer samen op het podium, met een repertoire van West-Coast Music, Amnericana en Country Rock. o.a CSNY, Flying Burrito Brothers, The Band, CCR, Poco enz.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook