P2000 brandweer monitorDatum melding: 27-06-17 - Tijdstip melding: 13:31:13 - Situatie: PRIORITEIT 2
(inci 01) BR Buiten Netwerkweg Vorden 069142 ( Brandw. Vorden )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was The Premise te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

SatisFexy bij LIVE@IDEAAL
Datum: 28-6-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: SatisFexy

Meer informatie...
Poprock coverband SatisFexy komt harder dan een Rolling Stone, is heter dan je girlfriend, is frisser dan je underwear en knalt harder dan een wreckingball. Deze 5-koppige formatie weet met haar energieke repertoire schoenzolen te laten smelten, stembanden te laten scheuren en alles (en iedereen) op z\'n kop te zetten.
Stainless bij LIVE@IDEAAL
Datum: 5-7-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Stainless

Meer informatie...
Geinspireerd door oude (hard) rock-sound proberen wij van elk nummer een energiek en knallend geheel te maken. Heb je dus een avond waarop je helemaal uit je plaat wilt gaan en ben je niet vies van wat ruigere klanken? Zoek dan niet verder!
Opname
Datum: 5-7-2017
Aanvang: 20.00 uur
Band: Jazzmessengers

Meer informatie...
Wij zijn een jazz band bestaande uit een drummer, saxofonist, pianist, bassist, en een zangeres. We spelen klassiekers en maken daar een hele eigen versie van. We treden op in Nijmegen, maar willen ons nu wat bekender maken!

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook