P2000 brandweer monitorDatum melding: 21-09-17 - Tijdstip melding: 14:23:41 - Situatie: -
14:23:41 21-09-17 GROUP-2 P2 inmelden C2000 (inci 16) Lohmanlaan 21 7003DJ Doetinchem 068631 ( Brandw. D'chem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Wednesday Smiles te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

Jhonny and the rockers bij LIVE@IDEAAL
Datum: 27-9-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Jhonny and the rockers

Meer informatie...
Jhonny and the rockers staat na 10 jaar nog steeds vol adrenaline op het podium te knallen.Ze spelen de lekkerste rock songs voor jong en oud!Ze treden regelmatig op en weten overal de boel weer op de kop te zetten!
Phoenix bij LIVE@IDEAAL
Datum: 4-10-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Phoenix

Meer informatie...
Phoenix al een begrip in en rondom de Achterhoek: een rock coverband waar de liefde voor muziek vanaf spat. Zowel nieuwe muziek, als goud van oud staan op het repertoire. Een line-up die zowel bij de band als bij het grote publiek een grote glimlach op de gezichten tovert.
Bloody Rosa bij LIVE@IDEAAL
Datum: 11-10-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Bloody Rosa

Meer informatie...
De Bloody Rosa is een band die begonnen is als schoolband van de Ponderosa. De Ponderosa is een plek de opgericht is voor jongeren die het binnen het normale schoolsysteem niet redden en een kleinere setting nodig hebben. Ze spelen vooralsnog voornamelijk covers.
Down the Hatch bij LIVE@IDEAAL
Datum: 18-10-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Down the Hatch

Meer informatie...
Rustig beginnen, dan doen we een semi-akoestische set en bouwen we de avond op om keihard rockend af te sluiten. Gelijk vol gas, dan doen we dat. Er kunnen nummers voorbij komen van: De Dijk tot Lady Gaga, van Golden Earring tot Sass Jordan en van Normaal tot Muse.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook