P2000 brandweer monitorDatum melding: 19-01-2018 - Tijdstip melding: 13:26:39 - Situatie: PRIORITEIT 2
Gaslucht op Laan 1940-'45 in Warnsveld, brandweer met gepaste spoed ter plaatse

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Taliband te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

The Woof bij LIVE@IDEAAL
Datum: 24-1-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: The Woof

Meer informatie...
The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Rock n roll muziek die voor alle leeftijden herkenbaar is. Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders LPs, en daar is niets aan veranderd! Jerry Lee Lewis, Chubby Checker, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones.
JET B bij LIVE@IDEAAL
Datum: 31-1-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: JET B

Meer informatie...
Vol passie en overgave weet frontvrouw Jet Boonstoppel samen met haar band JET B een energiek optreden te geven, waarbij zij het publiek weet te raken met haar expressie en inlevingsvermogen. Met het debuutalbum Suit You, is een wens van Jet werkelijkheid geworden. Het is een album met afwisselende rocknummers.
Join The Wolf Pack bij LIVE@IDEAAL
Datum: 7-2-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: Join The Wolf Pack

Meer informatie...
Join The Wolf Pack bestaat sinds eind 2015 en is opgericht door zanger en frontman Roland Brons. Bandleden hebben gespeeld met o.a. Hermand Brood\'s Wild Romance muzikanten, Anouk en diverse muzikale projecten gedaan met bekende en minder bekende muzikanten.
Jazz Track bij LIVE@IDEAAL
Datum: 21-2-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: Jazz Track

Meer informatie...
Een jazz-standard in een popjasje; een populaire popsong in jazz- en/of latin uitvoering; eigen nummers en eigen arrangementen; latin, jazz en fushion komen voorbij, maar altijd toegankelijk en aanstekelijk, ook voor mensen die zeggen niet van jazz te houden.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook