P2000 brandweer monitorDatum melding: 13-05-17 - Tijdstip melding: 21:07:09 - Situatie: PRIORITEIT 1
(inci 01) Buitenbrand Hoetinkhof 85 7251WK Vorden 069142 ( Brandw. Vorden )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was The Blacktop Symphony te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

SideKicks bij LIVE@IDEAAL
Datum: 31-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: SideKicks

Meer informatie...
Waar Rockband SideKicks voor staat: eigenwijze gitaarrock, opzwepende refreinen, spannende breaks en solos.De muziek is sterk benvloed door de rockmuziek uit de jaren 70 en 80 maar de SideKicks hebben wel een eigen, herkenbaar geluid.
Paul Mulder & vrienden bij LIVE@IDEAAL
Datum: 7-6-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Paul Mulder & vrienden

Meer informatie...
De muziek werd Paul met de paplepel ingegeven dankzij de jukebox in het caf van zijn ouders. Paul zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal.
Rose-ile bij LIVE@IDEAAL
Datum: 14-6-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Rose-ile

Meer informatie...
Rose-ile brengt o.a. tango\'s, rumba\'s, walsen en luisterliedjes in het Frans en Spaanstalig Vrolijke en melancholische melodien alsook ritmische nummers om op te dansen, of om gewoon van te genieten. Zij creren een intieme sfeer van romantiek en melancholie.
The Premise bij LIVE@IDEAAL
Datum: 21-6-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: The Premise

Meer informatie...
De bandleden maken al grote indruk als bandlid van The Grit, The Romance en Powerplay, maar ook in hun eentje maken ze het bij andere bekende artiesten en bands zich er ook al jaren goed van af..
Pigfarm Rock bij LIVE@IDEAAL
Datum: 28-6-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Pigfarm Rock

Meer informatie...
Pigfarm Rock is een van oorsprong Duitse rockband waarvan de eerste begintonen al meer dan 35 jaar geleden zijn gespeeld. Pigfarm Rock speelt Hard Rock en richting HeavyMetal.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook