P2000 brandweer monitorDatum melding: 29-04-17 - Tijdstip melding: 17:41:11 - Situatie: PRIORITEIT 1
(inci 07) Handmelder Zozijn Begeleid Wonen OMS 05357 Grevengoedlaan 2 7009DW Doetinchem 068631 ( Brandw. D'chem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was By The Way te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Ripley bij LIVE@IDEAAL
Datum: 3-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Ripley

Meer informatie...
Ripley is een rockformatie uit de Achterhoek. De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de blues en aan de andere kant tegen de (hard)rock. Vandaar dat nummers van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Rory Gallagher en The Cult onderdeel uitmaken van de setlist.
Dear Ellinor bij LIVE@IDEAAL
Datum: 10-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Dear Ellinor

Meer informatie...
Puur en intens met een rauw randje. Dear Ellinor weet met haar gevarieerde repertoire een ijzersterke set neer te zetten en iedere keer weer haar publiek te verrassen. Ontwapenend, vrolijk, brutaal en soms donker....elke stemming krijgt een stem.
Cosmic Debriz bij LIVE@IDEAAL
Datum: 17-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Cosmic Debriz

Meer informatie...
Cosmic Debriz maakt Post wave Rock. Waarbij gitaren,bas, en drums als bakstenen gestapeld worden, met samples als verbindend cement. Wat is er mooier om op podium te staan, om aan het publiek om je eigen muziek te laten horen. Natuurlijk met cover in de setlijst.
The Blacktop Symphony bij LIVE@IDEAAL
Datum: 24-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: The Blacktop Symphony

Meer informatie...
Zet een drumstel en een Hammondorgel op een podium neer, nodig Arjan en Frank uit en na het optreden weet je wat Hammondrock is! Je bent bezweet en je hoofd zit vol invloeden uit de jaren zestig en zeventig en het enige wat je nog wil, is meer, meer, meer. 3voor12
SideKicks bij LIVE@IDEAAL
Datum: 31-5-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: SideKicks

Meer informatie...
Waar Rockband SideKicks voor staat: eigenwijze gitaarrock, opzwepende refreinen, spannende breaks en solos.De muziek is sterk benvloed door de rockmuziek uit de jaren 70 en 80 maar de SideKicks hebben wel een eigen, herkenbaar geluid.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook