P2000 brandweer monitorDatum melding: 08-02-2018 - Tijdstip melding: 19:38:54 - Situatie: PRIORITEIT 1
Woningbrand op Churchillstraat in Doetinchem, brandweer met spoed ter plaatse

Het fotoboek van Ideaal

Geen groen licht voor crossbaan Delden

De gemeenteraad van Bronckhorst stemde donderdag tijdens de raadsvergadering tegen om een verklaring van geen bezwaar af te geven aan VAMC de Graafschaprijders uit Vorden. Hierdoor zal de crossbaan in buurtschap Delden er niet meer komen. Buiten het CDA hebben de overige fracties tegen gestemd. Al jaren vecht de VAMC voor een legale crossbaan, liet vele onderzoeken uitvoeren, veel procederen en goede gesprekken met omwonenden. Desondanks was er door een aantal omwonenden en vanuit natuurorganisaties tegenstand. Een voorstel van een eerdere raadsvergadering om tot mediation over te gaan was niet gelukt. Ook een motie om naar een andere locatie te zoeken werd verworpen.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 29-06-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Mirjam Kuiperij
Aantal foto's in dit fotoboek: 7

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken