P2000 brandweer monitorDatum melding: 08-02-2018 - Tijdstip melding: 19:38:54 - Situatie: PRIORITEIT 1
Woningbrand op Churchillstraat in Doetinchem, brandweer met spoed ter plaatse

Het fotoboek van Ideaal

Slopening Halfweg in Zelhem

Donderdagmiddag heeft wethouder Arno Spekschoor van de gemeente Bronckhorst het startsein gegeven voor de sloop van cafe Halfweg aan de Doetinchemseweg. De 'slopening' had een feestelijk tintje. Als speciale gast was mevrouw Bea Schouten, gedeputeerde van Gelderland, aanwezig. Zij heeft onder andere leefbaarheid en krimp in haar portefeuille. De gemeente kocht bij hoge uitzondering het vervallen pand om een eind te maken aan het ontsierde straatbeeld en om de ijsbaan weer in ere te kunnen herstellen.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 28-09-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Gerrie Evers
Aantal foto's in dit fotoboek: 32

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken