P2000 brandweer monitorDatum melding: 08-02-2018 - Tijdstip melding: 19:38:54 - Situatie: PRIORITEIT 1
Woningbrand op Churchillstraat in Doetinchem, brandweer met spoed ter plaatse

Het fotoboek van Ideaal

Zelhemmers leveren grijze container in

In de wijk 't Soerland in Zelhem werd zaterdag een buurtevenement gehouden over afvalscheiding. Bewoners trotseerden de regen om hun grijze container in te leveren. In de wijk is deze maand een pilot gestart met het zelf wegbrengen van het restafval, ook wel omgekeerd inzamelen genoemd. In de wijk zijn een extra milieuparkje en een ondergrondse container voor restafval aangelegd. Wijkbewoners worden uitgedaagd hun afval nog beter te scheiden, de grijze container in te leveren en het restafval zelf weg te gaan brengen.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 30-09-2017
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Yke Ruessink / Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 5

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken